rogier-ivo.reismee.nl

Eén dag voor vertrek...

Nog één dag en dan begint het grote avontuur !! De koffers zijn gepakt, Marja is nog bezig met het laatste strijkwerk, (terwijl Ivo nog even lekker luncht met Harm-Jan en Jantien) de boardingpassen zijn geprint, de paspoorten zijn in orde en met het humeur zit het ook goed... Kortom: we zijn er klaar voor! Vannacht verzamelen we om 04:30 bij Evaom vanuit daar te vertrekken richting Schiphol. We zullen daar rond 05:15 zijn en we plannen om rond 05:30 in te checken. Daarna nog even wat drinken dan is het tijd voor het afscheid.

We zijn erg blij dat, naast de familie, ook een aantal vrienden aanwezig zal zijn. Jordy, Jurwin, Harm-Jan, Carsten, Emile, Yme en Maarten zullen er in iedergeval zijn om ons uit te zwaaien! Ook zijn we door ons werk verrast met leuke cadeaus, we zijn flink in de watten gelegd. =)

Ook zullen we u vast bekend maken met het feit dat wij ons reisverslag niet alleen met foto's vast zullen leggen. Nee nee, u kunt via CarsTV ook een flink aantal beelden bekijken. CarsTV is, voor degenen die niet weten wat dit precies inhoudt, een eigen TV-zender, opgezet door onze vriend Carsten. Normaal gesproken bestaat de crew uit Carsten (presentator/editor), Harm-Jan (cameraman) en Ivo (technicus). Sinds 01-01-2010 is ook Rogier lid van de crew, als parttime side-kick van Carsten. Omdat de helftvan de crew dus afvalt, hebben we in goed overleg besloten onze reis te benutten om ook Internationale bekendheid tewerven. Een nieuw fenomeen is geboren: 'CarsTV International'We gaan tijdens onze reis dus filmpjes maken voor CarsTV en uiteraard zijn de filmpjesop youtube te bekijken: http://www.youtube.com/user/Carstenzoontjess#g/a.

Voor nu weer even voldoende info en het volgende verhaal schrijven we vanuit het buitenland. Iedereen die onze party hebben bijgewoond willen we nog bedanken en.... tot over vier maanden!!

Ivo & Rogier

Wilma

Kicken joh dat er nu ook filmpjes bekeken kunne worden, ben reuze benieuwd, heel veel plezier, en Rogier je weet het hè als je in buurt bent van Yulara.......

joost

heeeee knakkers, ga zo pitten en als jullie naar die lufthaffen gaan hebben we er al weer een nachtje opzitten. Ivo, mischien schrik je nog wel ff wakker rond 02:00uur. heel veel plezier en geniet ervan.
voordat we denken wie was/is Ivo ook al weer staat ie voor de deur.
groeten van Ons

Aleida

Jongens, ik vind het geweldig dat jullie dit doen. Heel veel plezier en een goede vlucht toegewenst morgenochtend. En ik lees en kijk wel hoe het met jullie gaat.

Eva

Was eerug vroeg vanmorgen maar natuurlijk wilde we jullie uitzwaaien! ENJOY samen, wordt een geweldige 4 maanden!

Love u guys ;)!

Theo & Tiki

LRAP & LIHD,
Wat vloog jij lekker die trappen af, Rogier, net na de douane!
Rond 7.30 uur waren wij weer thuis. Mooi eerst nog even terug te bedde. Daarna hebben we jullie gevolgd tot vertrek vanaf Heathrow, prima op tijd die A380!
We wachten je sms-je af! Dikke kus