Vaccinaties en visa, bijna klaar...
Nou, het werd weer eens tijd voor een verhaaltje op onze ijskoude website... Nog immer ingevroren schrijf ik dit berichtje...Iedere dag nog naar de gemeente, maar stiekem steeds meer vrije uurtjes... De drang naar de warme zon wordt steeds groter, nu het steeds dichterbij komt. Want, nog 4,5 week en we zitten in de Thaise zon! Stiekem tellen we af en kijken we uit naar spannende periode! Nog nooit hebben we zo'n grote reis gemaakt en Ivo is zelfs nog nooit buiten Europa geweest. Dit moet toch een geweldig avontuur worden!?
2010blijkt voor de familie Van 't Geloofsowieso een jaar vol reizen en avonturen te gaan worden. Zo zullenHans en Marja niet alleen Ivo moeten missen, ook de dochters doen eens ruig. Esther geniet momenteel van een bescheiden vakantie op Curacao. Gelukkig is zij over drie weken weer in Lelystad te vinden.
Eva gaat iets ruiger te werk, zij gaat 2 maanden naar Shanghai voor haar werk. En Ilse spant de kroon. Zijgaat met Rick mee,een jaar richting Singapore!Zullenze het zwaar krijgen zonder kinderen? Of gaan ze eindelijk eens genieten van alle rust?

Vorige week hebben we onze vaccinaties gehaald. Ivo werd verblijd met drie prikjes, Rogier mocht het doen met twee stuks.

Ook het visum voor Australie en het visum voor de V.S. hebben we geregeld. Hiervoor moesten aparte visa worden aangevraagd.
We beginnen ons avontuur in Bangkok en zullen vanaf daar doorreizen naar het noorden van Thailand (ri. Chiang Mai). We vertrekken zaterdag 6 maart om 7.25 vanaf Schiphol. Dit kan natuurlijk niet zonder afscheidsfeestje. Dit bescheiden feestje zal plaatsvinden op zaterdag 27 februari, de uitnodigingen volgen...
De familie dient om 20.00 uur te vertrekken???!!! Excuse me!